Nyheter

Helligdagsruter og endringer i rutetider 2022

Her finner du informasjon om endringer av rutetider for buss, hurtigbåt og ferge i forbindelse med helligdager, ferie og fridager.

Omkjøring for linje 40

Fra og med mandag 28. november vil det foregå oppbygging og asfalteringsarbeid i og rundt Røstbakken-området. Dette medfører omkjøring for linje 40. 

Flere avganger midlertidig innstilt i Harstad- gjenopptas fra tirsdag 15.november

Som følge av anleggsarbeid og store forsinkelser i trafikken i Harstad har noen av bussavgangene vært innstilt i en periode. Fra og med tirsdag 15.november gjenopptas alle foruten linje 18. Linje 18 er innstilt så lenge vegarbeidet i Steinvegen pågår. 

Omkjøring for linje 24 på grunn av vegarbeid

    På grunn av vegarbeid på Håpet i Tromsø er det omkjøring for linje 24. Holdeplass Radarvegen og Ørnevegen ubetjent - fra mandag 14.november vil også Ankervegen bli ubetjent.

Endringer i Harstad

Fra lørdag 12.november åpner Riksvegen i Harstad sentrum igjen. Holdeplass "Sjøkanten senter" vil fortsatt være ubetjent i sørgående retning. 

Skal du reise i gruppe med flere barn?

Skal dere ut å reise med barnehage eller skole? Her finner du alt du trenger å vite for å kjøpe billett til turen. 

Togbussen - en billett til hele reisen

  Bestill hele reisen din på ett sted og reis med buss til Fauske og videre med tog – på en og samme billett.

Nå er det redusert pris på periodebillett i Harstad

Den opprinnelige prisen for voksenbillett settes midlertidig ned fra 795 til 550 kroner for periodebilletten som varer i 30 dager. Rimelige bussbilletter skal gjøre det attraktivt å prøve bussen. 

Ruteendringer for Senja

Fra 31. oktober er det endringer i rutetabellen for linje 360 og 362. 

Endring av hurtigbåtkai på Engenes

Fra 1.november vil Ånderkleiva være midlertidig hurtigbåtkai for linje 2 Tromsø-Harstad på grunn av anl   eggsarbeid på Engenes.