Nyheter

Ruteendringer fra 6. februar 2023

Her er en oversikt over endringer i rutetabeller for buss og båt fra og med 6. februar 2023. 

Endringer for linje 37

Nye holdeplasser, økt frekvens, bedre helgetilbud og kveldsavganger er noen av endringene som skjer fra 6. februar 2023. 

Slik reiser du med offentlig transport i Troms

Skal du reise med buss, hurtigbåt eller ferge i Troms? Her er alt du trenger å vite for å planlegge reisen eller kjøpe billetter.

Prisjustering for kollektivtrafikken 1. februar 2023

Her kan du lese mer om prisjusteringer for buss og hurtigbåt for 2023. 

Rutetabeller og priser endres i februar 2023

    Nye rutetabeller trer i kraft fra 6.februar 2023 og prisendringer skjer 1.februar 2023. 

Sommerferga- nå er rutetidene klare

  Sommerferga mellom Gryllefjord og Andenes starter opp 18.mai 2023. Start planleggingen for sommerens reisemål allerede nå. 

Linje 37 skal betjene Røstbakken-området

  Fra 6. desember settes linje 37 inn på strekningen Sentrum – Nansenvegen – Sentrum. Linje 37 er et ekstratilbud på grunn av vegarbeid ved Røstbakken-området som medfører omkjøring for linje 40 fra Tromsø museum.

Omkjøring for linje 40

  Fra og med mandag 28. november vil det foregå oppbygging og asfalteringsarbeid i og rundt Røstbakken-området. Dette medfører omkjøring for linje 40. 

Flere avganger midlertidig innstilt i Harstad- gjenopptas fra tirsdag 15.november

Som følge av anleggsarbeid og store forsinkelser i trafikken i Harstad har noen av bussavgangene vært innstilt i en periode. Fra og med tirsdag 15.november gjenopptas alle foruten linje 18. Linje 18 er innstilt så lenge vegarbeidet i Steinvegen pågår. 

Omkjøring for linje 24 på grunn av vegarbeid

      På grunn av vegarbeid på Håpet i Tromsø er det omkjøring for linje 24. Holdeplass Radarvegen og Ørnevegen ubetjent - fra mandag 14.november vil også Ankervegen bli ubetjent.