Husk overgang til høstruter

Høstlige farger og en jente som sitter på et gelender og ser på mobilen sin. Foto. - Klikk for stort bildeFra mandag 21. august er det overgang til høstruter på de fleste bussene i Troms.

Høstruter

Fra mandag 21.august går vi over til høstruter på de fleste bussene i Troms. Det betyr at det vil kunne være endringer på flere av avgangene. Vi anbefaler å orientere seg om det er noen endringer som kan påvirke deg og din reise. 

Orienter deg om endringer

Det enkleste er å søke opp ruten i vår reiseplanlegger eller laste ned vår reise app Troms Reise. Der kan du finne bussene i kart og har oversikt over om bussen er i rute eller om det er andre busser som går fra din holdeplass. Fra og med mandag 21.august kan du også finne rutetabellene i pdf her eller ringe vår ruteopplysning på telefonnummer 177.

Kjøp billett i Troms Billett-appen

Det er billigere å kjøpe billett i Troms Billett-appen. Kjøp billetten i appen før du går om bord i bussen. Om du velger å kjøpe billett om bord i bussen vil du måtte betale et ombordtillegg. Troms Billett-appen kan lastes ned her. 

Skolekort

Alle skolelever på både grunnskole og vgs som har søkt og fått godkjent skoleskyss skal ha fått et eget reisekort. Kortet skal avleses på kortleser i bussen for hver reise. Det også viktig å merke seg at kortet kun gjelder på dager med undervisning, har to turer programmert inn. Skolekortet er gyldig i 75 minutter fra kort leses av til overgangstiden går ut. Sett deg inn i hvordan du bruker skolekortet her. Ellers kan man kan lese mer om skoleskyss her. 

Huskeliste til reisende

  • Vis tydelig signal til sjåfør om bussen skal stoppe
  • Bruk Troms Reise-app for reisesøk og få oversikt over bussen i app
  • Kjøp billett i Troms Billett-app før du går om bord
  • Bruk sikkerhetsbelte i bussen

Kontakt oss

Om du trenger hjelp eller lurer på noe kan du ta kontakt med oss her,