Reiser du med sykkel?

Bilde av en rød elsykkel på en bussholdeplass. Holdeplassen er omgitt av grønne trær. Foto. - Klikk for stort bildeSykkel på holdeplass 

Her finner du informasjon om reiser med sykkel på våre busser, hurtigbåter eller ferger.

Sykler du mye og har behov for å ha med deg sykkelen din på en av våre busser, hurtigbåter eller ferger? Skal du på verksted, eller kanskje ut på tur og ikke vil sykle hele veien dit?

Plass ombord

Det er opp til sjåføren/mannskapet å bestemme om det er plass til sykkelen din. Du er dessverre ikke garantert plass på transportmiddelet.

Sykkelbillett

Om du får plass, så anbefaler vi alltid å kjøpe billett til sykkelen din i vår Troms Billett-app. Du kan vente til du har fått bekreftet plass før du kjøper billetten din. Se priser i FAQ lengere ned i saken. På ferge er det gratis å reise med sykkel.

Alle sykkeltyper og størrelser

Det er viktig å merke seg at både vanlig sykkel, el-sykkel, sparkesykkel og el-sparkesykkel er tillatt om bord. Alle sykkeltyper regnes som sykkel hos oss.

Gruppereiser

Større grupper eller skoleklasser vil ikke kunne reise med sykler på bussene våre. På hurtigbåt og ferge må man ta kontakt på forhånd. Ta kontakt med oss for hjelp til dette. 

Mer informasjon 

I FAQ’en under finner du all informasjon du trenger for å gjennomføre en reise med sykkel hos oss.