Planer i helgen?

To barn sitter på bussen sammen. De smiler og koser seg. Foto. - Klikk for stort bilde    Ta med barna gratis på bussen i helgene

Inntil fire barn gratis

Husk at hele familien kan dra på utflukt sammen uten ekstra kostnad på bussen i helgene. Stikk til byen, på kjøpesenter, på tur, på kino eller finn på andre gøyale aktiviteter sammen med familien i helgene.

Voksne kan ta med seg inntil fire barn fra 6 til 17 år gratis på bussen i helgene. Den voksne må være over 18 år og ha en gyldig bussbillett og reise innenfor en sone. Alle barn under 6 år reiser alltid gratis med bussen.

Merk at tilbudet kun gjelder på lørdager og søndager og gjelder kun for en sone. 

Søk opp reisen

Tips! Det kan være enklere å utføre rutesøk og få reiseforslag ved å bruke vår reiseplanlegger.  Der kan du søke opp reiser enten fra holdeplassen du reiser fra, eller ved å planlegge turen fra hvor du er til hvor du skal. Du finner også rutetabeller i pdf her.

Kjøp billett i Troms Billett-appen

Vi anbefaler alle å bruke Troms Billett-appen. Da får du alltid beste pris og kan enkelt holde oversikt over dine billettprodukter. Informasjon om hvordan du laster ned og bruker Troms Billett-appen finner du her

Husk gyldig billett

Du er selv ansvarlig for å ha gyldig billett på bussen. Kjøper du billetten i Troms Billett- appen må billettkjøpet bekreftes og aktiveres før du går om bord. Du kan gå om bord når billetten har status «Gyldig» og nedtellingen har startet. Du har også gyldig billett om du har en aktivert periodebillett. Om du reiser med reisekort med verdibeløp må denne leses av på billettautomaten om bord.

Huskeliste til reisende:

  • Vis tydelig signal til sjåfør når bussen skal stoppe.
  • Bruk setebelte.

Riktig god tur til hele familien!