Endringer i ruter fra mandag

Bilde av en buss som kjører forbi en bussholdeplass. Det er masse snø på bakken, og fint klart vær.  - Klikk for stort bilde

Mandag 8.januar 2024 vil det bli ruteendringer på enkelte av avgangene på busslinjene i Troms. Vi anbefaler å orientere deg om det er noen endringer som kan påvirke deg og din reise. 

Nye ruter fra mandag 8.januar

Fra mandag 8.januar går vi over til nye ruter på noen av busslinjene i Troms. Det betyr at det vil kunne være endringer på flere av avgangene. Vi anbefaler at du orienterer deg om det er noen endringer som kan påvirke deg og din reise. 

Orienter deg om endringer

Det enkleste er å søke opp ruten i vår reiseplanlegger eller laste ned vår reise app Troms Reise. Der kan du finne bussene i kart og har oversikt over om bussen er i rute eller om det er andre busser som går fra din holdeplass. Du finner også rutetabellene i pdf her eller ved å ringe vår ruteopplysning på telefonnummer 177

Kjøp billett i Troms Billett-appen

Det er billigere å kjøpe billett i Troms Billett-appen. Kjøp billetten i appen før du går om bord i bussen. Om du velger å kjøpe billett om bord i bussen vil du måtte betale et ombordtillegg. Troms Billett-appen kan lastes ned her.