Nå kan du kjøpe billetter i Entur

Foto av en hånd som holder en iphone som viser at man kan kjøpe billetter i EnTur-appen. Bakgrunnen er blurret. Foto. - Klikk for stort bilde

Enkeltbilletter med buss kan nå kjøpes via Entur i tillegg til Troms Billett-appen.

Web og app

Både på entur.no og i Entur-appen kan reisende i Troms nå kjøpe enkeltbilletter. Billettene fungerer på samme måte som billetter som er kjøpt i Troms Billett-appen. Her kan du lese om hvordan du kjøper billett i Entur-appen.

– Dette er noe mange av våre kunder har ønsket seg, og vi er svært glade for å endelig kunne selge våre billetter også via Entur. Først ut er enkeltbillett for buss, men vi håper å få alle produktene våre inn i Entur i løpet av året, sier samferdselssjef Bjørn Kavli i Troms fylkeskommune.

Det vil fortsatt være mulig å kjøpe billetter som normalt i Troms Billett-appen.

Har du kjøpt feil billett i Entur? 

Her kan du ta kontakt med Entur ved feilkjøp i Entur-appen. 

Felles nasjonal løsning

Entur eies av Samferdselsdepartementet og er til for å tilby kollektivtransporten grunnleggende tjenester innenfor reiseplanlegging og billettering. Trafikkdata fra Troms har lenge vært tilgjengelig via Entur, og nå kan reisende også kjøpe bussbilletter via den nasjonale løsningen.

– Det er vi veldig glade for. Enturs oppgave er å få flere til å velge kollektive, bærekraftige reiser på en enkel måte. Det blir enklere for folk å reise kollektivt i hele landet når de fleste kollektivbillettene i Norge kan kjøpes på ett sted, sier Christel Borge, administrerende direktør i Entur.

Her kan du lese mer om Entur.