Sommerbilletten: Én billett, syv dager

Tre turkledde personer på fjellet stående i lyng, nydelig sommervær. De ser på et fjell i horisonten. Foto. - Klikk for stort bilde

Fra 1.juni kan du reise så mye du vil i syv dager med buss og hurtigbåt i Troms fylke på en og samme billett.

Full frihet i syv dager

Tromsø, Senja, Harstad,  Sommarøy, Lyngen. Kanskje du rekker over hele Troms på syv dager? Med Sommerbilletten reiser du fritt på alle busser og båter i Troms. Du reiser bærekraftig, rimelig, kommer tett på folk og natur og kan få deg mange opplevelser for livet. 

Sommerbilletten varer i syv dager og koster 1050 kroner for voksen og 525 kroner for barn/honnør-billett. Barn i alderen 0–5 år reiser allerede gratis i følge med en voksen. Sommerbilletten kan kjøpes i perioden 1. juni og 24. august og varer i sju dager fra du kjøper billetten.

Dette er billetten for deg som ønsker å oppleve naturen, byene, tettstedene og alt det vakre Troms har å tilby i sommer. Vi ønsker velkommen til å reise på tur med oss.

Kombiner gjerne med andre måter å reise på: Opplev naturen fra sykkelsetet, ta en billig dagstur med Hurtigruta eller reis en strekning med Widerøes kortbanenett.

Kun tilgjengelig i app

Sommerbilletten kan kjøpes i Troms Billett-app og er gyldig i Troms fylke. Billetten gjelder for busser og hurtigbåter som drives Troms fylkestrafikk. Ferger er allerede gratis for passasjerer som reiser uten bil (med unntak av fergesambandet Bellvik-Vengsøy ved anløp av Musvær, Risøy og Sandøy).

LAST NED TROMS BILLETT

Billetten ligger under "Andre billetter" i Troms Billett-appen og i Enturs app.