Nyheter

Omkjøring for linje 26 og x27 i Anton Jakobsensveg

På grunn av vegarbeid i Anton Jakobsensveg vil det bli en omkjøring for linje 26 og x27 fra tirsdag 4.oktober. Holdeplass "Risøyvegen" flyttes. 

Omkjøring for linje 18 i Harstad fortsetter

Fra 9. mai vil det være omkjøring for linje 18 mellom Harstad sentrum og Grønnebakken. Omkjøringen skyldes vegarbeid i Steinvegen og arbeidet vil ta noe lenger tid en først forespeilet. Merk at strekningen vil kunne bli innstilt på kort varsel om det er fare for glatte veier.  

Nå er det lave priser på bussen i Tromsø

Med periodebilletten for Tromsø kan du reise så mye du vil med buss i hele Tromsø Kommune.

Linje 40 tilbake til normalen fra mandag 19.september

Vegarbeidet i Røstbakken avsluttes for i år og linje 40 går tilbake til ordinær trase allerede fra mandag 19.september. Det betyr at ekstrabussen avvikles fra siste avgang søndag 18.september

Omkjøring i Harstad - følgende endringer

Det er mye anleggsarbeid i Harstad, noe som fører til noen endringer i kollektivtilbudet. Blant annet fremskyndes en avgang på linje 250 til Lødingen og det opprettes midlertidige holdeplasser på byterminalen i sentrum. 

Vegarbeid i Diamantvegen

Fra onsdag 7.september blir det omkjøring for linje 22 og 24 i nordgående retning grunnet vegarbeid i Diamantvegen. Fra fredag 9.september utvides det til å gjelde i begge retninger. 

Oppdatert rutetabell for linje 181 Botnhamn og Brensholmen

Den 5. september gjøres det noen endringer i rutetabellen for sambandet mellom Botnhamn og Brensholmen.  Dette skyldes overgang til høstruter. 

Planer i helgen?

 Ta med barna gratis på bussen i helgene

Omkjøring for linje 24 på grunn av vegarbeid

På grunn av vegarbeid på Håpet i Tromsø blir det omkjøring for linje 24 retning Skognesvegen fra 11:00 tirsdag 30. august.

De fleste skolekort skal nå fungere

  De fleste skolekortene skal nå være i orden, men det kan enda ta noen dager før alle kort er oppdatert