Omkjøring for linje 18 i Harstad fortsetter

Kanebogen terminal i Harstad - Klikk for stort bildeFra 9. mai vil det være omkjøring for linje 18 mellom Harstad sentrum og Grønnebakken. Omkjøringen skyldes vegarbeid i Steinvegen og arbeidet vil ta noe lenger tid en først forespeilet. Merk at strekningen vil kunne bli innstilt på kort varsel om det er fare for glatte veier.  

Anleggsarbeidet i Steinvegen fortsetter

I perioden fra 9. mai har det foregått anleggsarbeid i Steinvegen. Arbeidet tar noe lengere tid en først forespeilet og derfor fortsetter omkjøringen på ubestemt tid. Det er også viktig å merke seg at det ikke vil være mulig å betjene omkjøringstraseen om det er fare for glatte veier. Det betyr at linje 18 på strekningen mellom Harstad Sentrum og Grønnebakken vil kunne bli innstilt på kort varsel.

Dette medfører omkjøring for linje 18 mellom Harstad sentrum og Grønnebakkan. Det skal blant annet bygges nytt fortau og ny bussholdeplass. Arbeidet strekker seg fra krysset i Grønnebakken til krysset i Skaunvegen hvor man kjører ned til rundkjøringen i Kanebogen. Omkjøring for linje 18 er via Brattbakken. 

Stengte holdeplasser

Disse holdeplassen blir ikke betjent i perioden: 

  • Kanebogen terminal
  • Kanebogen skole
  • Stortanen 
  • Gneisveien

Holde deg oppdatert i vår reiseplanlegger

Omkjøringen og oppdatert reiseinformasjon finner du i Troms Reise-appen eller i vår reiseplanlegger her på nettsiden.

Bildet viser omkjøring for linje 18 - Klikk for stort bilde