Nå starter skibussen igjen - Fylkestrafikk

Nå starter skibussen igjen

Idyllisk fjellandskap i flott påskevær med maskin som tråkker skiløype. Foto. - Klikk for stort bilde

Denne uken starter vinterens skibusstilbud. Skibussen kjører lørdager og søndager til Tønsvik og Snarbyeidet.

Husk å sjekke om skisporet er tråkket før du drar!

Lørdager og søndager

Skibussen går lørdager og søndager til og med 1. mai 2023. Linje 450 starter ved Prostneset og kjører til Steinnes snuplass i Tønsvika og til Snarbyeidet snuplass. Her kan du benytte preparerte løyper tilbake til Tromsdalen. 
Skibussen går lørdager og søndager fra Prostneset 09:10 til Tønsvik og Snarbyeidet og 11:00 til Tønsvik.

Følg med i vår reiseplanlegger på fylkestrafikk.no eller i Troms Reise-appen for ruteinformasjon.

Benytt skibussen også i påsken 

I påsken (3. april til og med 5. april) kan du benytte deg av skibussen mandag til onsdag 08:45 til Snarbyeidet og 12:25 til Tønsvik. Fra skjærtorsdag til 2. påskedag  (6.-10. april) går skibussen 09:10 til Tønsvik og Snarbyeidet og 11:00 til Tønsvik.

Sjekk skisporet.no før du drar

På nettsidene til Tromsø kommune kan du til enhver tid følge med på når løypene er tråkket. Tråkkemaskinene er utstyrt med GPS-loggere, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert via smarttelefon eller PC ved å se hvor og når Bydrift har tråkket skiløyper. Oppdateringene får du også på skisporet.no

Kjøp billett i Troms Billett-appen

Det er anbefalt å kjøpe billetter i Troms Billett-appen. Sjekk hvilken pris som er best for deg, enten i appen – eller på fylkestrafikk.no. 

Troms Billett kan lastes ned her.

Bruk familierabatt helg

En voksen person over 18 år, med gyldig billett, kan ta med inntil fire barn i alderen 6-17 år på bussen i hele Tromsø kommune på lørdager, søndager og bevegelige helligdager. Barn under 6 år reiser gratis på bussen.

God tur!