Nå er det lave priser på bussen i Tromsø - Fylkestrafikk

Nå er det lave priser på bussen i Tromsø

Kvinne stående på holdeplass. Foto. - Klikk for stort bilde Med periodebilletten for Tromsø kan du reise så mye du vil med buss i hele Tromsø Kommune.

Reis så mye du vil for lave priser

Med periodebilletten kan du reise så mye du vil med buss i hele Tromsø kommune. Reiser du litt, så lønner det seg fort. Du skal faktisk bare reise fire ganger med buss i uken før det blir billigere å kjøpe en periodebillett. Kombiner billetten med spennende helgeaktiviteter rundt om i kommunen, da får du virkelig valuta for pengene!

fra 1.august 2022 - Tromsø - Periodebillett
Periode 30 dager 90 dager
Voksen (30-66 år) 550 kr 1650 kr
Ung voksen (18-29 år) 300 kr 900 kr
Barn og ungdom (6-17 år) 220 kr 660 kr
Honnør (67+ år) 270 kr 810 kr

 

Visste du at du kan ta med inntil fire barn mellom 6-17 år gratis på bussen i helgene og at barn under 6 år alltid reiser gratis?

Prøv vår priskalkulator for å se om det lønner seg

Du kan prøve vår priskalkulator om du ønsker å finne ut av om det lønner seg å kjøpe en periodebillett i stedet for å kjøpe enkeltbillett hver gang du tar bussen. 

  1. Velg strekningen fra og til. Her kan du legge inn holdeplassene du reiser mest fra, eller du kan bare legge inn «Tromsø» i begge feltene.
  2. Velg så alderskategorien du havner i. Du kan la være å skrive noe her, men da vil du få oversikt over prisene for alle alderskategoriene.
  3. Velg til slutt hvor mange ganger du reiser med buss i uken. Om du reiser til og fra jobb hver ukedag, blir det 10 stk bussreiser for en uke.

Kjøp periodebilletten i Troms Billett

Det er enklest å kjøpe periodebilletten i appen vår Troms Billett. Det gjør det enklere å holde oversikt over hvor mange dager du har igjen i billetten. Du fornyer billetten på et blunk når perioden har gått ut. Du trenger heller ikke skanne billetten i billettmaskinen om bord i bussen.

Les mer om Troms Billett og kjøp av billetter her. Du kan lese om andre måter å kjøpe billetter på her. 

Hvorfor er det lavere priser i Tromsø?

Som en del av Tenk Tromsø-samarbeidet har Tromsø siden 2020 mottatt 20 millioner kroner i året som er øremerket til reduserte billettpriser for buss. Dette har gjort at prisen på periodebilletter er kraftig redusert sammenlignet med andre byer i landet. 

Prisene i resten av Troms

Man kan også kjøpe periodebilletter i resten av Troms – både for 30 og 90 dager og i flere soner. Priser og mer informasjon om alle billettprodukter finner du her.