Linje 40 tilbake til normalen fra mandag 19.september

Kart over traseen til linje 40. Bildet viser at linjen går fra Slettaelva på Kvaløya til Tromsø sentrum og videre til Tromsø Museum og Røstbakken før den kommer tilbake til Tromsø sentrum.  - Klikk for stort bildeVegarbeidet i Røstbakken avsluttes for i år og linje 40 går tilbake til ordinær trase allerede fra mandag 19.september. Det betyr at ekstrabussen avvikles fra siste avgang søndag 18.september

Ordinær trasé

Vegarbeidet som har pågått i Røstbakken over sommeren avsluttes for i år. Fra mandag 19.september starter linje 40 derfor opp sin ordinære trase fra Wi-To til Tromsø Museum og tilbake til sentrum over Røstbakken.  

Ekstrabussen avsluttes

Ekstrabussen som i perioden har blitt satt inn for å betjene området rundt Røstbakken vil ha sin siste avgang på søndag 18.september 18.00. Passasjerer som ønsker å ta linje 40 fra sentrum mot Tromsø Museum benytter fra mandag av ordinær rutetabell og holdeplass i Bankgata.

Les saken om ekstrabuss linje 40 her. 

Lurer du på når bussen går? 

Vi anbefaler alle å bruke Troms Reise-appen for oppdatert informasjon om reisetider. Rutetabeller i pdf kan man søke opp her. .