Nyheter

Fylkesrådet varsler prisendringer for kollektivtransporten i Troms

Fra 1. juli 2022 blir det gratis ferge på en rekke samband i Troms. Fylkesrådet varsler også økte priser for kollektivtransport fra 1. august 2022

Vegarbeid i Petersborggata medfører omkjøringer på mange linjer

På grunn av vegarbeid i Petersborggata (Gyllenborgbrua) vil det fra og med 27. juni 2022 gjøres endringer i busstraseer og på enkelte linjer også endringer i avgangstider. Omkjøringen varer i ca. 3 uker- vi kommer tilbake til dato. 

Midlertidig terminal på Prostneset

Fra tirsdag 28.juni til mandag 4.juli vil alle busser flyttes ut av Havneterminalen og inn på gamle Prostneset bussterminal. 

Fylkesvei 862 stengt - beredskapslinje satt inn

Frem til 1.november vil fylkesvei 862 på Senja være stengt. Fra mandag 27.juni erstattes derfor  av beredskapslinje 362 fra Straumsbotn-Mefjordvær

Husk sommerruter fra 27.juni

Fra mandag 27.juni er det sommerruter på alle våre busser i Troms

Ekstrabusser på festspillene i Nord-Norge

Fra lørdag 25.juni til 2.juli arrangeres Festspillene i Nord-Norge i Harstad. I den forbindelse setter vi opp ekstrabusser slik at glade festivalfolk kommer seg hjem etter forestillingene. 

Fergebytte på sambandet mellom Stangnes og Sørrollnes

MF Folgefonn settes inn på linje 175 mellom Stangnes og Sørrollnes fredag 24. juni. 

Nå blir mange fergesamband i Troms gratis

Fra 1. juli 2022 blir det gratis ferge på en rekke samband i Troms. Fylkesrådet varsler også om justering i billettpriser for buss, ferge og hurtigbåt fra 1. august 2022.

Vegarbeid i Diamantvegen medfører endringer for linje 22 og 24

Fra den 27. juni til 21. august er det vegarbeid i Diamantvegen. Dette medfører stengte holdeplasser langs busstraseen for linje 22 og 24.

Nå setter vi inn ekstrabusser på linje 40 rundt Røstbakken

I forbindelse med det pågående vegarbeidet i Røstbakken settes det inn ekstrabusser på linje 40 fra onsdag 1. juni. Her kan du lese mer om hvilke holdeplasser som vil betjenes av ekstrabussen.