Sommerbilletten: Én billett, syv dager

Full frihet i syv dager

Tromsø, Alta, Nordkapp, Senja, Varangerhalvøya, Pasvik, Harstad, Sørøya, Sommarøy, Lyngen. Du rekker ikke over hele Troms og Finnmark på syv dager, men du kan få med deg mange opplevelser for livet. Med Sommerbilletten reiser du fritt på alle busser og båter i Troms og Finnmark. Du reiser bærekraftig, rimelig og kommer tett på folk og natur.

Kombiner gjerne med andre måter å reise på: Opplev naturen fra sykkelsetet, ta en billig dagstur med Hurtigruta eller reis en strekning med Widerøes kortbanenett.

Sommerbilletten varer i syv dager og koster 990 kroner for voksen og 495 kroner for barn/honnør-billett. Barn i alderen 0–5 år reiser allerede gratis i følge med en voksen. Sommerbilletten kan kjøpes i perioden 1. juni og 24. august og varer i sju dager fra du kjøper billetten.

Kun tilgjengelig i app

Sommerbilletten kan kun kjøpes i Snelandia Mobillett-app eller i Troms Billett-app og er gyldig i hele fylket uavhengig av hvilken app du velger å kjøpe den i. Billetten gjelder for busser og hurtigbåter som drives av Snelandia og Troms fylkestrafikk. Ferger er allerede gratis for passasjerer som reiser uten bil (med unntak av fergesambandet Bellvik-Vengsøy ved anløp av Musvær, Risøy og Sandøy).

LAST NED TROMS BILLETT

Billetten ligger under "Andre billetter" i Troms Billett-appen.